Mathijs Vrieze - Gezond en prijsbewust koken

Gezond en prijsbewust koken

Een boek van Mathijs Vrieze

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gezond en prijsbewust koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gezond en prijsbewust koken, vernieuwde uitgave

Gezond en prijsbewust koken bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast bevat dit boek ook weekmenu’s om af te slanken en op gewicht te blijven. De kooktips en voedingsinformatie zijn de basis voor een gezonde lifestyle. Met dit boek bewijst Mathijs dat gezond koken niet duur hoeft te zijn zónder duurzaamheid uit het oog te verliezen! In deze vernieuwde uitgave heeft Mathijs het hele boek kritisch onder de loep genomen en bonusrecepten toegevoegd. Mathijs neemt je graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken.

Mathijs Vrieze is dé gezonde en eigentijdse Nederlandse TV kok van dit moment! Hij bewijst dat lekker eten, afvallen en op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden is. In 2008 verscheen zijn eerste boek ‘Lekker eten en gezonder vallen’. Inmiddels heeft Mathijs vijf boeken geschreven, met in totaal meer dan 300.000 verkochte exemplaren kan hij een bestsellerauteur genoemd worden.

Hij is zelf het levende bewijs dat zijn methode werkt, door jaren geleden 30 kilo blijvend af te vallen. Met zijn ervaring als kok in de horeca en passie voor het gezonde leven weet Mathijs mensen te motiveren om op een verantwoorde en vooral effectieve wijze af te vallen. Nadat Mathijs een jaar lang als extern expert recepten voor Sonja Bakker had geschreven, werd hij uiteindelijk zelf ontdekt. Vanaf dat moment wordt Mathijs in de media veelal ‘de Nederlandse Jamie Oliver’ en ‘De gezond-gewicht kok van Nederland’ genoemd.

Naast het schrijven van boeken geeft Mathijs kookshows en presentaties, schrijft columns en recepten voor diverse landelijke bladen en websites. Middels zijn verschillende tv-programma’s op o.a. RTL4 (Eten & daten, Puur Smaak, RTLVandaag, 4Me), SBS6 (100%TV) en Nickelodeon (Cool Factor) deelt hij zijn keukengeheimen en enthousiasme met Nederland.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken