Stéphane Reynaud - De winter op tafel

De winter op tafel

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Een boek van Stéphane Reynaud

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De winter op tafel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari en februari een zalig recept en veel inspiratie om te koken wat het seizoen te bieden heeft.De winterrecepten in dit boek zijn afkomstig uit de culinaire almanak ‘365 goede redenen om aan tafel te gaan’.Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen ‘A propos bistro’, ‘Gebraad’, ‘365’, ‘Barbecue & plancha’ en ‘Hart, lever, niertjes’.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken