De complete Indonesische keuken
785 authentieke recepten van de verschillende eilanden
Een boek van Charles Maclean, L. Gerungan, B. Holthuis, Lonny en R. Gerungan
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete Indonesische keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Lonny Gerungan, samensteller en presentator van de TROS-televisieserie ‘De Reistafel’, heeft zich de afgelopen jaren tot een specialist van de Aziatische keuken ontwikkeld. Met grote regelmaat geeft hij zowel in Nederland als in het buitenland workshops en kookdemonstraties, en hij maakt vaak zijn opwachting in culinaire televisieprogramma’s van collega-chefs. Voor de samenstelling van De complete Indonesische keuken reisde Lonny Gerungan drie jaar lang kriskras door de Gordel van Smaragd om vooral op het platteland authentieke receptuur te verzamelen. Lonny sprak niet alleen heel veel bewoners van de ruim dertienduizend eilanden waaruit Indonesië bestaat, maar deed ook inkopen met ze en ze kookten samen. Tevens maakte Lonny voor dit boek gebruik van de talloze familierecepten van zijn voorouders. Door 785 originele recepten te bundelen is een uniek kookboek ontstaan. Nog nooit zijn de culinaire tradities en gebruiken uit Lonny’s geboorteland Indonesië zo uitgebreid beschreven.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.