Risotto al parmigiano - Risotto met parmezaanse kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 51 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rijst koken

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Rijst met rode pesto

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Rijsttimbaal met garnalen 2

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Rijsttimbaal

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken