Geroosterde bloemkool met tomaat, dille en kappertjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde bloemkool met tomaat, dille en kappertjes

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Blumenkohl und Möhren, Indische Art - Bloemkool en wortel op Indiase wijze

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Ingemaakte bloemkool

Een recept uit  - Vol Smaak

Bloemkoolsoep met zoete aardappel

Een recept uit Lisette