Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Tunesisch 2

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 399 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
marinade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tunesische aardappelsalade

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Tunesische marinade

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Rouille

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Gegrilde sardientjes, koriander en komijn

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito