Finocchi gratinati de Parma- Venkel uit de oven met parmezaanse kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 524 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

Serveersuggestie Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

Nieuwe aardappels met grasboter

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Knoflookbrood

Een recept uit  - 101 ballen

Verstopte Pompoen Mac And Cheese

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol