Zoe Clark - The cake parlour sweet tables

The cake parlour sweet tables

prachtige buffetten met heerlijke taarten, cupcakes, koekjes & meer rondom een thema

Een boek van Zoe Clark

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals The cake parlour sweet tables, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alles wat u moet weten om uw eigen prachtige zoete buffet te maken.

Oogst bewondering met de presentatie van uw taarten door een weelderig zoet buffet te maken - combineer taarten, koekjes, cupcakes en meer voor een verbluffend resultaat. Elk stijlvolle thema wordt ingevuld met bij elkaar passend gebak en zoetigheden en vormt zo een schitterend geheel. Maak elk thema volledig na of kies afzonderlijke elementen om zelf een zoet buffet te maken.

- complete stapsgewijze uitleg over decoratietechnieken
- 6 schitterende thema’s voor elke gelegenheid
- meer dan 30 decoratieprojecten voor elk niveau


Zoe Clark is een vooraanstaande taartontwerper uit Londen. Haar werk verschijnt regelmatig in bekende Britse bruids- en suikerwerkbladen. Haar taartontwerpen zijn ook te zien geweest op televisie en in films, en ze heeft eerder al vier boeken geschreven waarin haar unieke stijl naar voren komt. Zoe opende The Cake Parlour in het zuidwesten van Londen in november 2010. Daar biedt ze op maat gemaakte taarten en gebak voor elke gelegenheid, maar geeft ze ook taartdecoratielessen voor aankomende taartdecorateurs uit het hele land en daarbuiten. Zoe levert sinds kort een exclusief assortiment trouwtaarten en feesttaarten en -koekjes aan de wereldberoemde winkel Fortnum & Mason.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken