M. Roux en Michel Roux - Sauzen voor desserts en roomijs

Sauzen voor desserts en roomijs

Een boek van M. Roux en Michel Roux

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sauzen voor desserts en roomijs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sauzen voor desserts en roomijs

Een onweerstaanbare verzameling zoete sauzen die elke maaltijd zullen bekronen, van de meesterkok Michel Roux, eigenaar van het driesterrenrestaurant de Waterside Inn

Vruchtencoulis voor compotes crepes en sorbets

Creme anglaise en andere klassieke sauzen

Vruchten kruiden en notensauzen voor taarten en puddingen

Chocolade sauzen voor roomijs, schuimgebak en volle desserts

Schitterde foto’s van technieken en sauzen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken