Janneke Philippi en Serge Philippi - Appeltaart

Appeltaart

70x bakken met appel

Een boek van Janneke Philippi en Serge Philippi

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Appeltaart, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Appeltaart heeft een lange traditie in de Nederlandse keuken. Reeds in het eerste gedrukte kookboek, Een notabel boecxken van cokeryen (1514), komt een uitgebreid recept voor appeltaart voor.

Appeltaart bevat 70 verschillende appeltaartrecepten - van Hollandse & wereldklassiekers tot klein gebak en trendrecepten. Denk aan de appeltaart van oma, de plaatcake van tante Jet en de appelmuffins van vriendin Tanja. Nog nooit zijn zoveel appeltaartrecepten in één boek gebundeld, voorzien van laagdrempelige receptuur en achtergrondinformatie.

Appeltaart bevat recepten voor iedereen die graag bakt, zowel de beginnende thuisbakker als de meer gevorderde bakker die op zoek is naar nieuwe bakinspiratie voor zijn appeltaarten.
70 originele recepten
1-stop-shopping; ingrediënten zijn overal verkrijgbaar
Laagdrempelige receptuur
Achtergrondinformatie
Voor ieder wat wils: de 15-minuten-appeltaart, de kan-niet-mislukken-appeltaart, de oud-hollandse-appeltaart, maar ook cupcakes, plaatcakes, muffins en kwarktaarten.
Inclusief een aantal dieetappeltaarten (gluten-, suiker-, notenvrij etc.)


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken