Filet en hammetje van gevogelte met morieljes en vin jaune, aardappelmousse

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 66 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

4 bedrijven die diervrij vlees, zuivel en eieren produceren

Een recept uit Isabel

Erwtentaart met vlees en gevogelte

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Kip- of viscurry met aardappelraita

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Kokos-spinnencakejes

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids