Daniel Maissan - #Sterrenchefs

#Sterrenchefs

103 portretten van de culinaire top van Nederland

Een boek van Daniel Maissan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals #Sterrenchefs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Fotograaf Daniel Maissan is de afgelopen jaren bezig geweest met een zeer uniek project: het fotograferen van alle sterrenchefs van Nederland. Zijn reis ging van Noord-Groningen tot het zuidelijke puntje van Maastricht. Onderweg portretteerde hij – op een zeer originele wijze – de markante koppen van de Nederlandse, culinaire top.

Het resultaat is te bewonderen in #SterrenChefs: een uniek boek waar gastronomie en fotografie in samenkomen. Behalve 103 prachtige portretten zijn er ook evenzoveel handgeschreven recepten van de chefs zelf opgenomen. Deze combinatie geeft een bijzondere inkijk in het karakter en de stijl van de sterrenchefs. 10 van de toprecepten zijn aangepast voor de thuiskeuken. 15 chefs vertellen op persoonlijke wijze over hun drijfveren en inspiratie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken