Krokante polentacrostoni met italiaanse saucijs, radicchio en taleggio

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 53 in Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Flensjes met ham en kaas - crêpes al prosciutto e fontina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gnocchi alla bava - gnocchi di patate alla bava

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Filetto di tacchino al prosciutto - Kalkoenfilet met prosciutto

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Fontina en porcini fondue

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër