Van kust tot kust
vlees- en visgerechten van wereldse kustgebieden
Een boek van N. Murphy, J. Murphy, Rick Stein, Joseph Murphy en inAksie
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Van kust tot kust, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Rick Stein heeft een passie voor verse etenswaar die hem op reis naar verschillende continenten heeft gebracht. Langs schitterende kusten naar de allerbeste producten die deze kusten te bieden hebben. Van een klassieke steak van de rotsen van Cornwall tot een eendenborst met meloen in Sydney. De hoofdstukken zijn ingedeeld per regio: Groot-Brittannië en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, Verre Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.