Clamsoep met fregula en zongedroogde tomaten - minestra con le vongole

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 104 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Mixed grill van vis

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Salade met clams - phla hoi

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Masala met mosselen, kokkels en clams

delicious. magazine - 2009-10