Kippenborst met parmezaan-bechamelsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Maishänchenbrust mit Spargelravioli und Maisplätzchen / Maiskipborst met aspergeravioli en maïskoekjes

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Kip met olijven en champignons

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Kip met wortelen en gedroogde abrikozen

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Gepocheerde reepjes kip met gember-sinaasappelsaus

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl