Carol Pastor - Cupcakes voor elke dag

Cupcakes voor elke dag

meer dan 75 ideeen met 270 schitterende foto's

Een boek van Carol Pastor

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Cupcakes voor elke dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Traktaties voor heel speciale gelegenheden en om te delen met familie en vrienden met meer dan 75 ideeën stap voor stap beschreven en 270 schitterende foto’s.

Alles wat u altijd al wilde weten over het bakken en decoreren van cupcakes, met duidelijke instructies en prachtige foto’s.

Met recepten voor Perencakejes met marsepeinen herfstbladeren, Kruidige kerstcupcakes, Frambozen-vijgencakejes, Karamelcakejes, Sinaasappelcupcakes met sinaasappelglazuur en Chocolade-morellencakejes.

Zoete traktaties voor alledag én voor feestelijke gelegenheden als Pasen en kerst, en voor wanneer er iets te vieren valt, zoals op Valentijnsdag, bruiloften en kinderverjaardagen.

De recepten voor toppings en vullingen omvatten onder meer glazuur en botercrème met een smaakje en een kleurtje, en tips voor het maken van creatieve decoraties met fondant, marsepein, chocolade, fruit en bloemen.

Inclusief ideeën voor het verpakken en presenteren van de lekkernijen.

Met zoveel inspirerende ideeën voor het maken en decoreren van cupcakes zult u voor elke denkbare gelegenheid een geschikte traktatie vinden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken