Gestoomde zeeduivel op een bedje van prei met pestoroomsaus

Je vindt dit recept op pagina 77 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Risotto met basilicum

delicious. magazine - 2011-10

Papa al pomodore met basilicum

delicious. magazine - 2014-06

Zeeuwse oesters met Basilicum

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Basilicumboter

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel