Heldere minestrone van tomaat en selderij, cantharellen, Europese kreeft

Je vindt dit recept op pagina 42 in 3 - Topkoks voor thuiskoks .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groentebouillon

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Groen sapje nr. 3

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Saucijsjes met tien kruiden - salsicce alle dieci erbe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Rauwkost met olijven- paprikadipsaus

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek