Gebakken kalfszwezerik met spinazie en morilles

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 148 in Harmonie Op Je Bord .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crispy Sweetbreads and asparagus sauce

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Pâté en croûte

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Tete de veau - Kalfskop

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Brotsuppe mit Bries und Steinpilzen - Broodsoep met zwezerik en eekhoorntjesbrood

Een recept uit  - Deutsche Küche