Duco Bauwens en D. Bauwens - De Fit Formule

De Fit Formule

Fit en slank in 90 dagen

Een boek van Duco Bauwens en D. Bauwens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Fit Formule, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Fit en slank worden in 90 dagen. Dat kan met De Fit Formule van Duco Bauwens. Een gebalanceerd programma van de juiste voeding en gezond bewegen, zorgen ervoor dat je je beter en lekkerder voelt in je lichaam. Een handzaam boek met heldere uitleg over de methode en vooral met zeer concrete handvatten, duidelijke tips en adviezen. En een gratis DVD met 5 basis workouts die je gewoon thuis, maar ook op de sportschool kunt doen.

Duco Bauwens is je personal coach bij het bereiken van je sportieve doelen en het verbeteren van je gezondheid. Als geen ander is Duco in staat je te motiveren en hij laat overtuigend zien hoe je je fysieke leefstijl kunt veranderen door goede voeding en de juiste beweging. Zijn vakkennis en jarenlange ervaring zijn in De Fit Formule verenigd tot een compact basisboek voor iedereen die een gezond, slank en fit lichaam wenst in 90 dagen!

Niet door een dieet, maar door slim omgaan met voeding, in combinatie met de juiste beweging en workouts, realiseer je in korte tijd je doelen. De Fit Formule leert je de goede mentaliteit te bereiken en bevat niet alleen adviezen voor gebalanceerde voeding en fatburn workouts, maar ook recepten. Ook is er een Fit Formule dagboek om je progressie te registreren, voorzien van uitgebreide schema’s. De gratis DVD bevat 120 minuten met zes workouts voor thuis.


Duco Bauwens (1972) is vooral bekend als televisiepresentator. Sinds september 2007 presenteert hij samen met Olga Commandeur het Omroep Max programma Nederland in Beweging! Daarnaast is hij presentator van RTL Consult en is hij actief in diverse bewegingscampagnes.

Duco Bauwens is sportinstructeur, personal trainer en eigenaar van een sportstudio. Bauwens heeft zich bekwaamd in een groot aantal disciplines (diverse zelfverdedigingsporten, aerobics en fitness) en staat bekend om zijn enthousiaste en motiverende manier van lesgeven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken