Salade met Oosterscheldekreeft, bloemkoolcouscous, amandel en pompoen

Je vindt dit recept op pagina 148 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloemkoolsoep met zoete aardappel

Een recept uit Lisette

Gegrilde bloemkoolroosjes met komijn, Spaanse peper en amandelen

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Bloemkool met kaas

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bengaalse bloemkoolcurry

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch