Annemieke Jansen en Janine Jansen - Ik eet en val af

Ik eet en val af

Ruim 100 recepten en 24 dagmenu's die je laten smullen van de mediterrane keuken

Een boek van Annemieke Jansen en Janine Jansen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ik eet en val af, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het beste dieet is geen dieet
Nieuwste editie met aangepast omslag van Mooi mediterraan


Dieettrends komen en gaan. Even' een dieet volgen en vervolgens voor lange tijd van heel wat kilo's af zijn; dat klinkt perfect, nietwaar? Helaas lukt dat bijna nooit. Nee, het beste dieet is geen dieet, maar een bepaalde leefstijl. Het goede nieuws is: die leefstijl is geweldig! Zussen Janine en Annemieke Jansen zijn al heel wat jaren enthousiaste pleitbezorgers van de oorspronkelijke mediterrane leefstijl: voldoende beweging, veel sociale contacten en afwisselend eten - met veel groentes, regelmatig vis en noten en een beetje vlees.

- goed vol te houden leefstijl want gewoon en lekker eten
- 100 eenvoudige, heerlijke recepten
- 24 dagmenu's en aantrekkelijk maandprogramma
- voedingswaarden bij alle recepten


In Ik eet en val af geven Jansen & Jansen heldere achtergrondinformatie over afvallen én fijn en gezond leven en eten. De eenvoudige, heerlijke recepten vormen de hoofdmoot van het boek. Met Ik eet en val af is de kans kleiner dat wie blijvend slanker door het leven wil gaan, terugvalt in oude patronen.

'Hun aanpak met o.a. noten, vette vis, oergranen en veel groenten en fruit wordt door onderzoekers
van de Wageningen Universiteit als gezond voedingspatroon genoemd, dat goed vol te houden is. Niet in de laatste plaat omdat het zo smaakvol is.' - Trouw Tijdgeest

  • Hun aanpak met o.a. noten, vette vis, oergranen en veel groenten en fruit wordt door onderzoekers van de Wageningen Universiteit als gezond voedingspatroon genoemd, dat goed vol te houden is. Niet in de laatste plaat omdat het zo smaakvol is.

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken