Pintandeau au foie de canard sauté et aux câpres - Parelhoen met gebakken eendenlever en kappertjessaus
Een recept van Henk Savelberg.
Je vindt dit recept op pagina 284 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- aceto balsamico
- boter
- eendenlever
- kalfsglacé
- kappertjes
- knoflook
- laurier
- parelhoenders
- peper
- peperkorrels
- peterselie
- prei
- tijm
- ui
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.