Rouget grillé aux asperges et aux langoustines - Gegrilde rode mul met asperges, gebakken langoustines en tomatensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 212 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

*Hamachi Maltaise: Seared Hamachi with Blood Orange Sabayon, Confit Egg-Yolk Puree, Sous Vide White & Green Asparagus and Marinated Spaghetti Squash

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Asperge, gegrild

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Asperges koken volgens het boekje

Een recept uit Isabel

Asperges in aspergesaus

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg