Demi homard rôti au passe-pierre et aux grosseilles, sauce Sauterne - Kreeft uit de oven met zeekraal en aalbesseb, Sauternesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 168 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegrilde kreeft met zoete saus - goong pow nam pla wan

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Demi homard "thermidor" au riz de safran - Halve kreeft met safraanrijst

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Paella van bombarijst met romescosaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Spaghetti tagliuzzati con zuppa di aragosta - Spaghetti met kreeft

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily