Oeuf de Caille aux épinard - Kwartelei met spinazie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 80 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
amuse
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pannenkoeken met spek, Parmezaanse kaas en frisée

Een recept uit

Watermeloen met Italiaanse rauwe ham

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Eendenlever met veldsla

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Rode bieten

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse