Fond de canard - Eendenfond

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 38 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
basisrecept
Soort:
gevogelte / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ossenstaart, gebraiseerde, met rode wijn, prei en bladselderij

Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Knolselderij, krokant gebakken, met bladselderijpesto

delicious. magazine - 2010-13

Bouillon met gerookte zalm en asperges

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Witlofstamppot met beenham en bladselderij

Een recept uit delicious. magazine - 2011-09