Gebackener Schnäpel mit karamelisierter Zwiebeltarte und Thymian - Gebakken houting met gekarameliseerde uientaart en tijm

Je vindt dit recept op pagina 189 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vis met paddenstoelen en aardappel-wortelstamppot

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10

Vissalade

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Vis met misoboter, broccolini en paddenstoelen

Een recept uit delicious. magazine - 2016-09

Biergartenmenu: Marinierte Renke / Gemarineerde houting

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei