Vanilleijs met rumrozijnen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 270 in Speisekammer .

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Prosciutto and Melon "Raw Egg"

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Deeg voor Chileense Empanadas

Een recept uit Tessa Couperus

Bladerdeeg

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Advocaatschuim

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken