Gebratene Ente mit Sellerie-Walnuss-Salat und Baharat-Sauce / Gebakken eend met selderij-walnootsalade en baharatsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 318 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Appel-cranberry kerstbroodjes

delicious. magazine - 2010-13

Appelchips

Een recept uit  - Deutsche Küche

Oma’s appeltaart

delicious. magazine - 2010-10

Appelgalette met frangipane

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10