Garnelentatar in knuspriger Teighülle mit petersilien-Minze-Sauce - Garnalentartaar in knapperige deegkorst met peterselie-muntsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 196 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knapperige varkenspootjes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gegrilde kikkererwten en groenten in brikdeeg

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Krokante hapjes met krabvlees

Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Brik

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem