Francis van Arkel en TextCase - Pannetjes

Pannetjes

35 heerlijke recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts

Een boek van Francis van Arkel en TextCase

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pannetjes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Pannetjes zijn helemaal hip. Vrijwel alle leveranciers van de bekende braadpannen hebben inmiddels hun eigen variant of varianten van pannetjes op de markt gebracht. Meestal verkrijgbaar in de meest gangbare kleuren zoals zwart, rood, oranje en wit zien we steeds vaker gewaagdere kleuren verschijnen.

De pannetjes zijn bedoeld om rechtstreeks vanuit de oven op tafel gezet te worden, voor iedereen een eigen pannetje. Het ziet er feestelijk uit, het blijft lekker lang warm en geen geknoei meer met opscheppen. Naast de pannetjes kun je natuurlijk altijd nog iets van brood of een salade serveren.

Net zoals bij grote ovenschotels is het niet altijd mogelijk om alle ingrediënten tegelijk in de pannetjes te doen en dan in de oven te zetten. Enige voorbereiding in de zin van even aanbakken of apart een sausje maken is wel vereist. Maar als dan alles is opgeruimd en de pannetjes in de oven staan te pruttelen, de ene keer wat langer dan de andere keer, kun je lekker aan tafel gaan genieten van je eigen gerecht uit de oven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken