Varkenswangen met knolselderij in hazelnootboter en beurre blanc van cassis
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
Je vindt dit recept op pagina 460 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees / groente
Ingrediënten
- belgische mosterd
- beurre blanc van cassis
- boter
- brood
- bruin bier
- bruine fond
- citroensap
- creme van gefermenteerde knoflook
- knoflookolie
- knolselderij
- peper
- spruitentoppen
- sumak
- ui
- varkenswang
- zoete ui in zoutkorst
- zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.