Kalfsniertjes en zwezerik in roomsaus - beuchelle

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 174 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boleten à la bordelaise - cèpes à la bordelaise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Truffelaardappel-stamppotje met boleten en knoflookchips

delicious. magazine - 2009-09

Eekhoorntjesbroodolie

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Kabeljauw met Boleten en romige champignonsaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen