Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 219 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Quesadilla’s met geitenkaas, champignons, bieslook & bacon

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Krokante potatoskins met bacon en zure room

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Kruidenspiegelei met spek

Thomas de Beer

Warme aardappelsalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades