Black Cod "Fredy Girardet": Sous Vide Black Cod with Condrieu Butter, Artichoke Confit, Fricassee of Fava Beans and Lychees, Apricot and Jasmine Puree and Blossom Salad
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 171 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- abrikozenpuree
- artisjokconfit
- condrieuboter
- fricassee van tuinbonen en lychees
- jasmijnpuree
- salade van bloesems
- zandvis
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.