Malaysian Steamed Snapper: Crispy Snapper Skin with bananaleaf, fermented shrimpsheets, Malaysian Aromatic Oil, Wok-Fried Malaysian Vegetables, Sous Vide Snapper and Green Mango and Cashew Salad
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 167 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- gefermenteerde garnaalvellen
- knapperige snapperhuid met banaanblad
- koriander
- maleisische aromatische olie
- maleisische wokgroenten
- munt
- salade van groene mango en cashewnoten
- rode snapper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.