Pulled Pork Shoulder

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 67 in Modernist Cuisine [5] .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

compressed or impregnated Eggplant

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Dubbele lamskoteletten met een barbecuesaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

5 sterren spareribs

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

*American Bbq: Kansas City Bbq Sauce, Kansas Rub, Memphis Rub, East Texas Bbq Sauce, Memphis Bbq Sauce, North Carolina (Eastern Region) Bbq Sauce, South Carolina Bbq Sauce, Centrifuged Bbq Sauce, Kentucky Bbq Sauce, North Carolina (Lexington Sty Le) Bbq Sauce, Red Coleslaw, White Coleslaw, Potato Salad, Fried Green Tomatoes, Fried Pickles, Remoulade Sauce, Corn Bread, Baked Beans, Buttermilk Biscuits, Pork Ribs, Pulled Pork Shoulder, Beef Brisket, Beef Short Ribs American Bbq: Kansas City Bbq Sauce, Kansas Rub, Memphis Rub, East Texas Bbq Sauce, Memphis Bbq Sauce, North Carolina (Eastern Region) Bbq Sauce, South Carolina Bbq Sauce, Centrifuged Bbq Sauce, Kentucky Bbq Sauce, North Carolina (Lexington Sty Le) Bbq Sauce, Red Coleslaw, White Coleslaw, Potato Salad, Fried Green Tomatoes, Fried Pickles, Remoulade Sauce, Corn Bread, Baked Beans, Buttermilk Biscuits, Pork Ribs, Pulled Pork Shoulder, Beef Brisket, Beef Short Ribs

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]