Ankimo Torchon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 147 in Modernist Cuisine [3] .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 2 voor de bereiding van “ponzu, sous vide, blz 2-313”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Japanse daikonsalade met mosterdkers, creme fraiche en geroosterde-citroendressing

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Kumizakana - Proeverij van Japanse voorgerechten

Een recept uit  - Story on a Plate

Daikonpuree

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ossenworst met vijf specerijen

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands