19th-Century-Style Lobster

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 107 in Modernist Cuisine [3] .

Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In boter gepocheerde kreeftenstaart

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

brining Lobster Tail

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

In boter gepocheerde kreeft

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Lobster Americaine: Poached Lobster Tail with Coconut-Lobster Emulsion, Lobster Mushroom Confit and Glazed Carrot

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]