Jos� Pizarro - De keuken van Catalonië

De keuken van Catalonië

Recepten uit Barcelona en omstreken

Een boek van Jos� Pizarro

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

In dit prachtige kook- en genietboek doet José Pizarro verslag van zijn culinaire reizen door Catalonië en laat hij ons kennismaken van gerechten die de traditionele en de moderne Catalaanse keuken combineren. Zijn culinaire avonturen beginnen steevast op de markt, waar hij zijn hart ophaalt aan het verse vlees, de verse vis en de verse groenten in de kraampjes. Hij tovert er typisch Catalaanse gerechten mee op tafel, zoals de klassieke patatas bravas, een heerlijk stoofpotje van kip met langoustines, en rijst met konijn. Van een snelle tortilla met wilde paddenstoelen tot winterse, langzaam gegaarde lamsschouder met asperges en zeekraal en verfijnde hazelnoot-pruimgebakjes. Josés interpretatie van de Catalaanse smaken zal je ongetwijfeld inspireren om zelf aan de slag te gaan in de keuken!

Het boek is ingedeeld op vlees – vis – groenten – desserts en bevat naast suggesties voor typisch Catalaanse menu’s ook tips voor authentieke eetadresjes in Catalonië.

Jamie Oliver over Catalonia van José Pizarro: ‘Een waarlijk prachtig boek, geschreven door mijn favoriete Spanjaard. Dit boek bulkt van de zonnige inspiratie en volmaakte heerlijkheid.’ – Jamie Oliver


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken