Jos� Pizarro en José Pizarro - De keuken van Catalonië

De keuken van Catalonië

Recepten uit Barcelona en omstreken

Een boek van Jos� Pizarro en José Pizarro

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De keuken van Catalonië, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit prachtige kook- en genietboek doet José Pizarro verslag van zijn culinaire reizen door Catalonië en laat hij ons kennismaken met gerechten die de traditionele en de moderne Catalaanse keuken combineren. Zijn culinaire avonturen beginnen steevast op de markt, waar hij zijn hart ophaalt aan het verse vlees, de verse vis en de verse groenten in de kraampjes. Met al die verse ingrediënten tovert hij typisch Catalaanse gerechten op tafel, zoals de klassieke patatas bravas, een heerlijk stoofpotje van kip en langoustines.of rijst met konijn. Van een snelle tortilla met wilde paddenstoelen en winterse, langzaam gegaarde lamsschouder met asperges en zeekraal tot verfijnde hazelnoot-pruimgebakjes ... Josés interpretatie van de Catalaanse smaken zal je ongetwijfeld inspireren om zelf aan de slag te gaan in de keuken!

Het boek is ingedeeld op vlees – vis – groenten – desserts en bevat naast suggesties voor typisch Catalaanse menu’s ook tips voor authentieke eetadresjes in Catalonië.

Jamie Oliver over Catalonia van José Pizarro: ‘Een waarlijk prachtig boek, geschreven door mijn favoriete Spanjaard. Dit boek bulkt van de zonnige inspiratie en volmaakte heerlijkheid.’ – Jamie Oliver


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken