Gnocchi van griesmeel op Romeinse wijze - gnocchi di semolino alla romana

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 305 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hollandaise saus (voor bij de asperges)

Een recept uit Betina Oostveen

Hollandaise saus (voor bij de asperges)

Een recept uit Betina Oostveen

Gnocchi alla Romana

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Waaiertjes

Een recept uit  - Het gouden bakboek