Gevulde ansjovis - acciughe ripiene al forno

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 169 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Broodje geitenkaas met spinazieomelet

Een recept uit Mirne

Dragonsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Waarom pesto geen pistou is

Een recept uit Jolande Vos

Sinner Sunday: Puddingbroodjes

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen