Portobello opgevuld met tomaat en feta

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 196 in Puur & lichter .

Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Paddenstoelen uit de oven met feta

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Chopped salad met boerenkool, amandelen en tomaat

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Portobello’s, opgevuld

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2