Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, H. de Kroon, A. van Ruitenburg en R. de Ruwe - Onvergetelijke groenten

Onvergetelijke groenten

Een boek van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, H. de Kroon, A. van Ruitenburg en R. de Ruwe

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Onvergetelijke groenten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vergeten groenten is een verzamelnaam voor groentesoorten die vandaag de dag nog maar nauwelijks bekend zijn bij het grote publiek en die (bijna) niet voorkomen in het assortiment van de meeste supermarkten. Onterecht, want veel van deze groentes zijn bijzonder smakelijk en zorgen voor diversiteit in het aanbod.

In dit boek worden 75 soorten vergeten groenten uit de vergetelheid gerukt en uitgebreid belicht. In duidelijke rubrieken worden per soort basisbereidingen, bewaarmogelijkheden en voedingsinformatie beschreven. Bovendien wordt aangegeven welke soorten er nog vrij in de natuur groeien en te oogsten zijn. Het boek is geschreven voor koks en moestuiniers en voor mensen die naast het bekende groenteaanbod willen koken met vernieuwende recepten van vergeten groenten.

Onvergetelijke groenten bevat naast 50 zeer maakbare en verrassende recepten van Annette van Ruitenburg tevens recepten van 40 chef-koks van restaurants in Nederland en België. Van aardpeer tot zeekool: in dit boek herleven vergeten smaken in nieuwe gerechten!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken