Gesmolten geitenkaas op artisjokkencarpaccio

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 28 in AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch .

Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / barbecue/grill / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokken met albacoretonijn

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Salade met caramboledressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

Een recept uit  - Deutsche Küche

Artisjokken met lamsvlees

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale