Gesmoorde venkel - finocchi stufati

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 246 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Italiaans
Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kippensoep met citroen en munt

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Winterse pompoensoep

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Skinny Six: Knolselderijsoep

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

RIJST met vermicelli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais