Gevulde tomaten, - tomates farcies

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knoflookbrood

Een recept uit  - 101 ballen

Broccoli met ansjovis

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Fondue Neuchâteloise

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Knoflookbrood

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial