Gemengde groente met mosselen en bloedworst - ollada de petits légumes aux moules et boudin noir

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 356 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Catalaans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hartige artisjokkentaart met aardappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gefrituurde aardappelen & artisjokbodems

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Aardappelsalade met verse artisjok en dragon

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam

delicious. magazine - 2014-09